MARDİN / ARTUKLU - Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Kadın hocalarımız için bir araya geldik. Kahvaltı yaptık. Badem ve Zeytin ağacı diktik. Hocalarımızın kadınlar günü kutlu yaşamı hep mutlu olsun.

Mrt

Öğrencilerimizin çalışmaya teşvik edilmesi, öğrencilerimiz arasında güzel hoş bir rekabet ortamı oluşturarak, genel başarının arttırılması ve başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi konusunda okulumuzda birçok uygulama, etkinlik ve faaliyet yapmaktayız. Bunlardan birisi, 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren uygulamaya koymuş olduğumuz "Ayın Öğrencisi" uygulamasıdır.

Okulumuzda her ay; ayın öğrencisi, kılık kıyafeti ile örnek öğrenci, çalışma alışkanlığı ile örnek öğrenci, kitap okuma alışkanlığı ile örnek öğrenci ve en temiz sınıf olmak üzere beş kategoride ayın öğrencisi uygulaması yapılmaktadır. Şube rehber öğretmenlerinin önerisi ile her kategoride öğretmenlerimizin yer aldığı ayrı komisyonlar ile seçilen öğrencilerimiz, törende isimleri duyurularak "Ayın Öğrencisi" belgesi verilmektedir.

2021/2022 eğitim öğretim yılı şubat ayında seçilen öğrencilerimiz;

Ayın Öğrencisi : 10/D sınıfından AVŞİN YALÇINKAYA

Kılık Kıyafeti İle Örnek Öğrenci: 11/A sınıfından EMİNE İGAN

Çalışma Alışkanlığı İle Örnek Öğrenci: 9/A sınıfından MERVE YILMAZ

Kitap Okuma Alışkanlığı İle Örnek Öğrenci: 11/C sınıfından SÜMEYRA ŞİMŞEK

En Temiz Sınıf: 12/B sınıfı

Öğrencilerimizi tebrik eder, yetişmelerinde büyük emeği olan öğretmenlerini ve ailelerine teşekkür ederiz.

Ara

YÖGEP toplantısı, okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ara

Mardin'e ilk kar düştü. Öğrencilerimizin sevincine ortak olduk.

Ara

@gencliksporbak tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Yetim Kardeşlerimiz" adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz gönüllü olarak verilen Ebru eğitiminde

Ara

@gencliksporbak tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Yetim Kardeşlerimiz" adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz gönüllü olarak verilen takı tasarım eğitiminde

Ara

@gencliksporbak tarafından desteklenen projemiz kapsamında öğrencilerimizle birlikte Zinciriye Medresesi çevresinde @GSB_MardinGM liderleri ile beraber çevre temizliği etkinliği yapıldı.

Ara

@gencliksporbak tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Yetim Kardeşlerimiz" adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz doğa yürüyüşü yaptılar

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Anadolu İmam Hatip Liseleri arası düzenlemiş olduğu Genç Muhafızlar Kız Hafızlık Yarışmasında öğrencimiz Damla Günenç Mardin İl İkincisi olmuştur. Öğrencimizi ve onu yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Okul Müdürümüz Mustafa OK, öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber Mardin İmam-Hatipliler Derneği ve ÖNDER Mardin İl Temsilcisi Sayın Abdulsamet Yılmaz'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Okulumuz öğrencilerinin her zaman yanında olan Mardin İmam-Hatipliler Derneği ve ÖNDER Mardin İl Temsilcisi Sayın Abdulsamet Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Ara

Söyleşi ve İmza gününde öğrencilerimiz, Araştırmacı ve yazar Emine Şenlikoğlu buluştu. Öğrencilerimize zaman ayırıp onlarla buluşan Sayın Emine Şenlikoğlu hanımefendiye teşekkür ederiz.

Ara

Hafızlık Belgesini alan öğrencimiz Damla GÜNENÇ'i tebrik ediyoruz. Rabbim, hayatı boyunca yüce kitabımızın emirlerini uygulayan ve uygulama mücadelesi veren örnekşahsiyetlerden eylesin inşallah.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Yetim Kardeşlerimiz" adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz çevre temizliği etkinliğine katıldılar

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Yetim Kardeşlerimiz" adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz hayvan barınağını ziyaret ettiler

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Yetim Kardeşlerimiz" adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz binicilik etkinliğine katıldılar.