MARDİN / ARTUKLU - Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Yalım Mah. 13 Mart Cad. Eski Emniyet Müdürlüğü yanı. Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi No 80/1 Artuklu / MARDİN
Vizyon
"Ne olmak istiyoruz?" istiyoruz ki.. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.İstiyoruz ki her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.İstiyoruz ki okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. İstiyoruz ki okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.Öğrencilerimizi ülkemiz ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız.bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
Misyon
Şakir Nuhoğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi olarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen fertler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. İnanıyoruz ki öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmeleri ilk önceliğimizdir. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluştururlar. Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle beraber insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten,farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Şehiriçi minibüsleri ile kolaylıkla okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yalım Mah. 13 Mart Cad. Eski Emniyet Müdürlüğü yanı. Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi No: 80/1 Artuklu / MARDİN
Okulumuz şehir merkezinde yer almakta olup,13 Mart mahallesinde yer almaktadır.